Jednoduchý recept

Polévka bramborová

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5447

Ingredience

6 ks Brambory
250 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kostka Polévkové kostky Vitana
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 679kJ
5% Sacharidy 18 g
9% Tuky 7 g
5% Sodík 105 mg
13% Bílkoviny 8 g

Polévka bramborová postup přípravy receptu:

1

Na kostičky nakrájíme brambory a dáme do hrnce. Zalijeme 1,5l vody a uvaříme.

2

Přecedíme a vodu z brambor přelijeme do jiného hrnce.

3

Dáme do ní zeleninový bujon a necháme rozpustit.

4

Promačkáme brambory, přidáme mléko, máslo a uděláme kaši. Vmícháme do vývaru s bujonem a přivedeme k varu.

5

Osolíme, opepříme a vmícháme vejce.

6

Povaříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept