Recept

Vařené ditalini s mrkví, cuketami a celerem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 54477
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

20 g Bazalka
1 ks Celer řapíkatý
1 stroužek Česnek
250 g Cuketa
100 g Hrášek
250 g Mrkev kořen
5 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
50 g Sýr Parmezán
300 g Těstoviny Ditalini
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 868kJ
19% Sacharidy 67 g
209% Tuky 157 g
17% Sodík 349 mg
30% Bílkoviny 17 g

Vařené ditalini s mrkví, cuketami a celerem postup přípravy receptu:

1

Omyjeme cukety a pokrájíme je na kostičky. Omyjeme a oškrábeme mrkev a pokrájíme na kostičky. Řapíkatý celer omyjeme a pokrájíme na plátky.

2

Připravíme pánev, ve které zahřejeme olivový olej. Oloupeme česnek a nasekáme nadrobno. Vložíme nasekaný česnek na pánev a přidáme k němu plátky řapíkatého celeru, kostičky cukety a mrkve. Za stálého míchání dusíme doměkka. Osolíme a opepříme podle chuti. Před dokončením ještě vsypeme hrášek.

3

Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu těstoviny Ditalini. Hotové těstoviny promícháme s podušenou zeleninou. Přidáme nasekanou bazalku a před podáváním posypeme strouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept