Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 54518
Kategorie: Maso

Ingredience

40 ml Kečup
20 g Koriandr čerstvý
300 g Mrkev kořen
80 ml Olej olivový
40 ml Omáčka rybí
1 dl Omáčka sladkokyselá
200 g Pórek
600 g Pražma

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 704kJ
6% Sacharidy 20 g
29% Tuky 21 g
50% Sodík 991 mg
57% Bílkoviny 32 g

Pražma nakyselo postup přípravy receptu:

1

Filety z ryby očistíme, osušíme a nakrájíme na pruhy. Ve woku rozpálíme 2 lžíce oleje a kousky ryby krátce opečeme z obou stran, vyjmeme a uchováme v teple.

2

Ve woku rozpálíme zbytek oleje a orestujeme mrkev nakrouhanou na velmi tenké plátky a pórek na šikmé pruhy. Zalijeme rybí a sladkokyselou omáčkou, kečupem a krátce podusíme. Vmícháme nasekaný koriandr a kousky opečené ryby a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept