Jednoduchý recept

Holandský chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 54553
Kategorie: Přílohy

Ingredience

5 g Droždí sušené
200 g Gouda
50 g Mák - semena
500 g Mouka chlebová
150 g Mouka pšeničná celozrnná
150 g Mouka žitná celozrnná
40 g Sůl
5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 948 kcal
Kilojoule 3 967kJ
41% Sacharidy 147 g
23% Tuky 17 g
194% Sodík 4 g
71% Bílkoviny 40 g

Holandský chléb postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme chlebovou mouku, žitnou mouku, nastrouhaný sýr, celozrnnou mouku, sůl, sušené droždí a mák. Zalijeme vodou a přendáme do nádobky v domácí pekárně. Nastavíme program na celozrnný chléb a stupeň opečení kůrky a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept