Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5456

Ingredience

250 g Anglická slanina
1 ks Cibule
250 g Fazole bílé
250 g Ječné kroupy
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 754 kcal
Kilojoule 3 153kJ
25% Sacharidy 89 g
44% Tuky 33 g
38% Sodík 751 mg
50% Bílkoviny 28 g

Šumajstr postup přípravy receptu:

1

Den předem namočíme fazole. Další den je uvaříme v té samé vodě.

2

Uvaříme i dobře propláchnuté kroupy.

3

Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, když zesklovatí, přidáme nakrájenou slaninu na kostičky.

4

Smícháme s fazolemi a kroupami, osolíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept