Recept

Pohankový chléb s jablečným vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 185 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 54603

Ingredience

40 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
200 g Mouka chlebová
200 g Mouka pohanková
20 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
260 ml Víno jablečné

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 538 kcal
Kilojoule 2 252kJ
28% Sacharidy 102 g
8% Tuky 6 g
24% Sodík 487 mg
20% Bílkoviny 11 g

Pohankový chléb s jablečným vínem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme mouku, sůl, sušené droždí, zalijeme jablečným vínem a rozpuštěným máslem, prohněteme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept