Recept

Selský chléb s dýňovými semínky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 54632

Ingredience

10 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
100 g Dýňová semínka
40 ml Mléko polotučné
400 g Mouka chlebová
20 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 560 kcal
Kilojoule 2 344kJ
22% Sacharidy 79 g
25% Tuky 18 g
25% Sodík 492 mg
37% Bílkoviny 21 g

Selský chléb s dýňovými semínky postup přípravy receptu:

1

Do mísy vsypeme mouku, sůl, cukr, droždí, zalijeme rozpuštěným máslem, vodou, mlékem a prohněteme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb. Po zvukovém signálu přidáme k těstu dýňová semínka a necháme dopéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept