Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5466
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

150 g Humr
250 g Losos obecný
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pórek
50 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 422kJ
6% Sacharidy 23 g
20% Tuky 15 g
11% Sodík 227 mg
47% Bílkoviny 27 g

Humrové ravioli postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pórek. Přidáme nakrájené maso lososa, maso z humra a zalijeme smetanou. Na mírném ohni necháme zhoustnout. Ochutíme solí a pepřem a vychladíme.

2

Mezitím vypracujeme těsto z mouky, oleje a žloutků a necháme odležet.

3

Poté vyválíme těsto na tenké pláty. Na půlku plátu tvořítkem naznačíme tvary raviol. Do středu každého kolečka naneseme náplň, okraje potřeme žloutkem a překryjeme druhým plátem těsta. Okolo náplně těsto k sobě přitiskneme a tvořítkem vykrojíme ravioly.

4

V osolené vodě uvaříme krátce cca 1-2min, vyjemem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept