Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 547
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Česnek
600 g Cibule
750 g Hovězí maso přední
200 ml Olej rostlinný
2 g Pepř černý mletý
500 g Rajčata
100 g Strouhanka
20 g Sůl
80 g Vejce slepičí
750 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 562 kcal
Kilojoule 2 351kJ
4% Sacharidy 15 g
56% Tuky 42 g
49% Sodík 971 mg
56% Bílkoviny 31 g

Kebabčata postup přípravy receptu:

1

Hovězí a vepřové maso opláchneme a jemně semeleme spolu s česnekem a polovinou dávky cibule. Mírně osolíme, opepříme, přidáme vejce a část strouhanky (druhou část použijeme při tvarování kebabčat). Směs dobře promícháme a rozdělíme na 40 stejných dílků.

2

Z dílků tvarujeme malé oválné karbanátky (4ks na 1 porci). V horkém oleji je po obou stranách opečeme dozlatova.

3

Při podávání kebabčata přeléváme zbylým výpekem a obkládáme je plátky rajčat a cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept