Jednoduchý recept

Vinná klobása netradičně

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept
1 1 Vinná klobása netradičně 5 1
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5473

Ingredience

6 ks Brambory
2 ks Cibule
1 ks Jablka
600 g Klobása vinná
150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 747 kcal
Kilojoule 3 125kJ
12% Sacharidy 42 g
66% Tuky 50 g
15% Sodík 291 mg
61% Bílkoviny 34 g

Vinná klobása netradičně postup přípravy receptu:

1

Do pekáče rozložíme na dno slaninu. Nastrouháme oloupané syrové brambory. Osolíme a poklademe kolečky cibule.

2

Přidáme nakrájené jablko na plátky, na ně dáme kyselé zelí a nahoru vinnou klobásu.

3

Celé jídlo polijeme světlým pivem.

4

Dáme péct na 35 minut při 170 stupních, dokud klobása nezčervená.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept