Jednoduchý recept

Tuňák pečený se sezamem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 54741

Ingredience

15 g Med včelí
25 g Olej olivový extra panenský
25 g Olej sezamový
5 ml Omáčka sójová
5 g Paprika mletá sladká
40 g Sezam - semena
400 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 624 kcal
Kilojoule 2 611kJ
3% Sacharidy 12 g
55% Tuky 42 g
4% Sodík 82 mg
90% Bílkoviny 51 g

Tuňák pečený se sezamem postup přípravy receptu:

1

Do misky nalijeme olej, med, přisypeme mletou papriku, sezamová semínka a dobře rozmícháme. Touto směsí potřeme filety z tuňáka z obou stran, každý zvlášť položíme na alobal, zabalíme jako závitek, vložíme do silně vyhřáté trouby a pečeme 5 minut. Po rozbalení by měl mít tuňák křupavou kůrku.

2

Porce tuňáka upravíme na talíře, pokapeme sójovou omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept