Jednoduchý recept

Hovězí plátky grilované

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 54745

Ingredience

150 g Brambory vařené
60 g Cibule sterilovaná
400 g Hovězí svíčková
80 g Hroznové víno
50 ml Omáčka Teriyaki
1 g Pepř černý mletý
80 g Rajčata
40 g Rybíz červený
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 704kJ
9% Sacharidy 33 g
1% Tuky 0 g
68% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Hovězí plátky grilované postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso ze svíčkové nakrájíme na slabé plátky, rajčata nakrájíme na kostičky, žampiony na tenké plátečky, kuličky hroznového vína rozkrojíme napůl a vydlabeme semínka. Do misky nalijeme omáčku teriyaki, opepříme, přiložíme plátky masa a necháme marinovat aspoň 4 hodiny.

2

Marinované maso rozdělíme do dvou malých zapékacích misek, obložíme žampiony, rajčaty, hroznovým vínem, kuličkami rybízu, malými nakládanými cibulkami, malými vařenými brambůrky, misky vložíme pod gril a krátce zapečeme. Servírujeme přímo v miskách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept