Jednoduchý recept

Salát z hroznového vína a švestek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 54754
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

300 g Hroznové víno
2 ks Hrušky
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Kompot brusinkový
50 g Ořechy vlašské
100 ml Sherry brandy
250 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 360kJ
15% Sacharidy 55 g
12% Tuky 9 g
0% Sodík 3 mg
7% Bílkoviny 4 g

Salát z hroznového vína a švestek postup přípravy receptu:

1

Omyjeme hroznové víno, část vezmeme bílé, část modré, utrháme stopky, bobule rozpůlíme a odstraníme semínka. Omyté švestky rozpůlíme, odstraníme pecky a pokrájíme na kousky.

2

Omyté hrušky a jablka oloupeme, rozpůlíme, odstraníme jádřince a nakrájíme na měsíčky.

3

Přes síto prolisujeme brusinkový kompot a přidáme ke šťávě sherry.

4

Zalijeme vzniklou šťávou hroznové víno a švestky. Necháme 30 minut v chladu marinovat. Před podáváním posypeme umletými vlašskými ořechy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept