Jednoduchý recept

Červené zelí s kaštany

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 54765

Ingredience

100 g Jablka
15 g Med včelí
15 ml Ocet vinný
20 g Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Sůl
150 g Vodní kaštany v nálevu
250 g Zelí červené - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 838kJ
9% Sacharidy 31 g
12% Tuky 9 g
64% Sodík 1 g
5% Bílkoviny 3 g

Červené zelí s kaštany postup přípravy receptu:

1

Nakládané zelí scedíme, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Nakládané kaštany scedíme a rozpůlíme. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme zelí, orestujeme, přisypeme kaštany s jablky a podusíme 5 minut. Zakapeme octem, osladíme medem, podle chuti osolíme a opepříme. Důkladně promícháme, prohřejeme a odstavíme.

2

Zelí s kaštany rozdělíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept