Jednoduchý recept

Benátské bochánky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5478

Ingredience

42 g Droždí sušené
500 ml Mléko polotučné
500 g Mouka polohrubá
100 g Olivy černé
150 g Salám Poličan
1 hrst Sezam - semena
0,5 kávová lžička Sůl
80 g Tuk
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 140kJ
15% Sacharidy 53 g
34% Tuky 26 g
10% Sodík 191 mg
34% Bílkoviny 19 g

Benátské bochánky postup přípravy receptu:

1

Mléko, mouku, sůl, žloutky a tuk smícháme a přidáme vzešlý kvásek.

2

Zpracujeme těsto, po vykynutí do něj přidáme olivy a nakrájený salám.

3

Z těsta tvoříme bochánky, které dáváme na pečící papír a necháme chvíli kynout.

4

Potřeme vajíčkem, posypeme semínky a dozlatova upečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept