Zdravý recept

Jelítka se švestkovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 12 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 54782
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

320 g Jelítka domácí žemlová
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Salát hlávkový
5 g Sůl
200 g Švestky
5 ml Tabasco
40 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 515kJ
5% Sacharidy 18 g
33% Tuky 25 g
25% Sodík 493 mg
30% Bílkoviny 17 g

Jelítka se švestkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Jelítka vložíme do mikrovlnné trouby a ohříváme asi 2 minuty, jen aby se prohřála. Do mixéru nasypeme vypeckované švestky, zakápneme tabascem, osolíme, opepříme, přilijeme tři lžíce vody a rozmixujeme dohladka.

2

Na každý talířek položíme list salátu, potřeme švestkovou omáčkou, navrch položíme teplá jelítka nakrájená na kolečka a podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept