Jednoduchý recept

Salát ze syrové červené řepy s česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 54801
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

800 g Červená řepa
2 stroužek Česnek
2 ml Citronová šťáva
2 kávová lžička Cukr krupice
40 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
6 ml Pomerančová šťáva
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 128 kcal
Kilojoule 537kJ
4% Sacharidy 16 g
9% Tuky 7 g
8% Sodík 169 mg
4% Bílkoviny 2 g

Salát ze syrové červené řepy s česnekem postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu očistíme, omyjeme, oloupeme a nakrájíme na jemné proužky, které dáme do vhodné nádoby. Pokapeme pomerančovou a citrónovou šťávou, osolíme, posypeme pepřem, cukrem, pokapeme olejem a promícháme.

2

Nakonec vmícháme stejně nakrájený česnek, ještě jednou promícháme. Salát rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Poznámka

Salát podáváme studený, jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept