Jednoduchý recept

Hovězí carpaccio s mandlemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 54834

Ingredience

400 g Hovězí svíčková
30 g Mandle plátky
50 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
40 g Rukola
60 g Sýr Parmezán
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 385kJ
1% Sacharidy 3 g
25% Tuky 18 g
54% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Hovězí carpaccio s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na opravdu velmi tenké plátky. Maso použijeme buď ze svíčkové nebo ze zadní kýty mladých býčků, plátky úhledně vyskládáme na servírovací talíř, osolíme, pokapeme olejem a posypeme strouhaným Parmezánem. V pánvi na sucho opražíme plátky mandlí, ještě teplé nasypeme na maso.

2

Nakonec pokrm opepříme čerstvě umletým pepřem z mlýnku a podáváme s natrhanými listy rukoly.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept