Jednoduchý recept

Kozí sýr s medem na perníku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 54859
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

25 g Máslo čerstvé
80 g Med včelí
30 g Olej olivový extra panenský
40 g Pažitka
160 g Perník
10 g Skořice mletá
320 g Sýr kozí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 277kJ
14% Sacharidy 51 g
8% Tuky 6 g
21% Sodík 413 mg
36% Bílkoviny 20 g

Kozí sýr s medem na perníku postup přípravy receptu:

1

Perník nakrájíme na plátky a opečeme nasucho v topinkovači. V misce smícháme med se skořicí, kozí sýr nakrájíme na silnější plátky, které obalíme ve směsi medu a skořice. V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přiložíme plátky sýra a osmažíme z obou stran do zlatova.

2

Na každý plátek perníku položíme porci smaženého sýra, posypeme posekanou pažitkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept