Jednoduchý recept

Tvarohová pěna višňová

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 54865
Kategorie: Pěny

Ingredience

15 g Cukr moučkový
160 g Kompot višňový
100 g Smetana 33% (šlehačka)
400 g Tvaroh měkký - nízkotučný
100 g Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 137kJ
9% Sacharidy 32 g
15% Tuky 11 g
17% Sodík 335 mg
23% Bílkoviny 13 g

Tvarohová pěna višňová postup přípravy receptu:

1

Nízkotučný tvaroh vložíme do misky, přidáme smetanu, cukr, rybízové želé a metlou nebo šlehačem vyšleháme do pěny. Višňový kompot scedíme, pokud máme višně s peckami, vypeckujeme je.

2

Tvarohovou pěnu rozdělíme na dezertní talířky, poházíme višněmi, pokapeme trochou šťávy z kompotu, doplníme dezertní lžičkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept