Recept

Smetanové rizoto se pstruhem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 54884
Kategorie: Rizota

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Kapary
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Pórek
300 g Pstruh
400 g Rýže loupaná
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 890 kcal
Kilojoule 3 725kJ
31% Sacharidy 112 g
46% Tuky 35 g
64% Sodík 1 g
56% Bílkoviny 31 g

Smetanové rizoto se pstruhem postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Pórek rozebereme na listy, dobře propláchneme a pokrájíme na nudličky. Kopr nasekáme na jemno.

2

Olej rozpálíme, přidáme slaninu, česnek a pórek,smažíme 3 minuty. Přisypeme rýži a restujeme 2 minuty, poté podlijeme 125ml vývaru a postup opakujeme vždy po vstřebání veškerého vývaru. Osolíme, opepříme. Pstruha osmažíme na zbytku oleje, poté dáme na talíř a rozmačkáme na menší kusy. Maso přimícháme do rýže, vmícháme smetanu, kapary a kopr. Rizoto necháme 5 minut odležet, poté ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept