Recept

Rizoto s chorizem a kuřecím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 54885
Kategorie: Rizota

Ingredience

2 stroužek Česnek
60 g Cibule
70 g Hrášek mražený
2 ks Klobása Chorizo
300 g Kuřecí prsa
30 ml Olej olivový
70 g Paprika červená
70 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
400 g Rýže loupaná
1 špetka Šafrán
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 559 kcal
Kilojoule 2 338kJ
25% Sacharidy 90 g
14% Tuky 10 g
8% Sodík 157 mg
44% Bílkoviny 25 g

Rizoto s chorizem a kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na menší kusy, chorizo na kolečka. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Papriky omyjeme, zbavíme jadřinců a dužiny pokrájíme na kostičky. Petržel nasekáme.

2

Olej rozpálíme a podobu tří minut na něm osmažíme chorizo s masem. Přidáme cibuli, česnek a papriky a smažíme 3 minuty. Poté vmícháme hrášek a rýži. Zalijeme vývarem, dochutíme šafránem a vaříme do vstřebání veškerého vývaru. Osolíme a opepříme. Přendáme do zapékací mísy a necháme péct při 200 °C 10 minut. Servírujeme posypané petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept