Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 54892
Kategorie: Rýže

Ingredience

2 stroužek Česnek
90 g Cibulka jarní
500 g Kuřecí prsa
60 g Mrkev kořen
30 ml Omáčka kecap manis
1 polévková lžíce Omáčka sójová
200 g Pekingské zelí
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná
3 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 616 kcal
Kilojoule 2 579kJ
19% Sacharidy 67 g
69% Tuky 52 g
19% Sodík 378 mg
78% Bílkoviny 44 g

Nasi goreng postup přípravy receptu:

1

Rozšleháme 2 vejce. Maso pokrájíme na drobné kousky. Cibulku opláchneme a nakrájíme na kolečka. Zelí a mrkev nastrouháme. Česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.

2

Rýži uvaříme ve vroucí vodě do měkka. Třetinu oleje rozpálíme, přilijeme 2 vejce a 2 minuty smažíme, poté vyjmeme a dáme stranou. Do pánve přilijeme další třetinu oleje, přidáme maso a smažíme do zezlátnutí. Přisypeme cibulku, zelí, česnek a mrkev. Smažíme další 2 minuty, pak vmícháme rýži, vejce a omáčky.

3

Zbytek oleje rozpálíme a osmažíme na něm zbylá vejce jako volská oka, která poté servírujeme na zeleninové rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept