Jednoduchý recept

Salát z kysaného zelí a bílého zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 54894
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

20 g Celer - nať
1 ks Cibule
200 g Jogurt bílý
60 g Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
200 g Zelí hlávkové bílé
200 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 755kJ
3% Sacharidy 11 g
19% Tuky 15 g
12% Sodík 231 mg
6% Bílkoviny 3 g

Salát z kysaného zelí a bílého zelí postup přípravy receptu:

1

Bílé hlávkové zelí očistíme, drobně nakrájíme. Dáme do vhodné misky, kam přidáme drobně nakrájenou cibuli a scezené a nakrájené kysané zelí. Vše pokapeme olejem, ochutíme solí, pepřem a dobře promícháme.

2

Salát přelijeme jogurtem, ještě jednou promícháme.

3

Podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře, posypeme drobně nasekanou celerovou natí a podáváme.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept