Recept

Domácí pečená klobása

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 549
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Česnek
150 g Hovězí maso přední
20 g Paprika mletá sladká
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
150 g Tuk
1350 g Vepřová plec
75 g Vepřová střeva tenká
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 203kJ
1% Sacharidy 3 g
60% Tuky 45 g
65% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Domácí pečená klobása postup přípravy receptu:

1

Hovězí a vepřové maso opláchneme a umeleme na hrubo. Přidáme česnek utřený se solí, pepř, mletou papriku a vše dobře promícháme. Během míchání přiléváme studenou vodu a směs podle potřeby přisolíme.

2

Připravenou směs plníme do střev a uzavřené klobásy zvolna pečeme na tuku po obou stranách.

3

Při podávání klobásy podléváme tukem s výpekem od pečení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept