Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 5490

Ingredience

100 g Majolka
10 g Pažitka
10 g Petržel - nať
2 ks Rajčata
4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,003 kcal
Kilojoule 4 196kJ
3% Sacharidy 11 g
132% Tuky 99 g
9% Sodík 174 mg
35% Bílkoviny 20 g

Gribišská omáčka postup přípravy receptu:

1

Vejce uvařená natvrdo oloupeme a usekáme na kostičky.

2

Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky.

3

Pažitku a petrželovou nať nakrájíme nadrobno. Vše smícháme s majolkou zředěnou smetanou.

Poznámka

Vejce předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept