Recept

Grilovaný chňapal s bramborami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54917

Ingredience

1 ks Avokádo
250 g Brambory
700 g Chňapal červený
30 g Cibule červená
30 ml Citronová šťáva
2 špetka Cukr krupice
20 g Koriandr čerstvý
30 ml Ocet vinný
150 g Okurka salátová
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 516kJ
5% Sacharidy 17 g
23% Tuky 17 g
10% Sodík 207 mg
67% Bílkoviny 38 g

Grilovaný chňapal s bramborami postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a pokrájíme na tenké plátky. Avokádo, rajčata a okurku omyjeme očistíme a pokrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a pokrájíme najemno. Koriandr omyjeme a nasekáme na hrubší kusy.

2

Plátky brambor potřeme olejem a necháme grilovat na grilovací pánvi 10 minut. Osolíme a opepříme a dáme na talíře. Zbytek oleje rozpálíme a ogrilujeme na něm filety z chňapala. Grilujeme 3 minuty z každé strany, poté osolíme a opepříme a rozdělíme na talíře s bramborami. V misce smícháme okurky, avokádo, cibuli a rajčata. Smícháme citronovou š´távu, ocet, koriandr a cukr, dobře promícháme a přilijeme k salátu, který servírujeme společně s grilovanou rybou a bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept