Recept

Treska s bramborami a cibulí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 54924

Ingredience

60 g Cibule
1 kávová lžička Citronová kůra
60 ml Mléko polotučné
10 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
10 g Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
600 g Treska aljašská
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 946kJ
1% Sacharidy 3 g
15% Tuky 11 g
8% Sodík 168 mg
49% Bílkoviny 28 g

Treska s bramborami a cibulí postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Petržel a rozmarýn omyjeme a nakrájíme na drobné kousky.

2

Olej s máslem rozpálíme, přidáme cibuli a smažíme do změknutí, cca 3 minuty. Přisypeme plátky brambor a smažíme dalších 5 minut. Poté přidáme tresku, rozmarýn, citronovou kůru, mléko a vodu. Osolíme a opepříme a vaříme do odpaření veškeré tekutiny. Servírujeme ozdobené petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept