Recept

Ryba v těstíčku z piva s koprovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 54940
Kategorie: Maso

Ingredience

2 kávová lžička Citronová kůra
15 ml Citronová šťáva
10 g Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Kukuřičná krupice T 600
100 ml Majonéza
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 l Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
180 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
150 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 797 kcal
Kilojoule 3 334kJ
8% Sacharidy 30 g
94% Tuky 70 g
10% Sodík 208 mg
20% Bílkoviny 11 g

Ryba v těstíčku z piva s koprovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Kopr omyjeme, nasekáme na jemné kousky, majonézu smícháme s koprem, citronovou kůrou a šťávou, osolíme, opepříme. Pivo rozšleháme s moukou na řídké těsto. Kousky ryby poprášíme kukuřičnou moučkou, poté obalíme v těstě, přebytky těsta necháme okapat.

2

Obalenou rybu ihned osmažíme v rozpáleném oleji do zlatova. Porce ryby servírujeme s koprovou omáčkou, kterou jsme připravili z majonézy.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept