Jednoduchý recept

Kysané červené zelí s pomerančem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 54946
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Cukr krupice
2 ks Mrkev kořen
2 ks Pomeranče
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Niva 50% - tavený
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 077kJ
10% Sacharidy 37 g
242% Tuky 181 g
10% Sodík 206 mg
17% Bílkoviny 10 g

Kysané červené zelí s pomerančem postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí scedíme, necháme okapat, vložíme do misky, přidáme drobně nakrájenou červenou cibuli, nastrouhanou mrkev, oloupaný a na kousky nakrájený pomeranč. Vše posypeme cukrem, solí a promícháme.

2

Odležený salát porcujeme na jednotlivé talíře, posypeme nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept