Recept

Chléb s pivovarským droždím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 54951

Ingredience

40 g Cukr krupice
60 g Droždí
100 ml Mléko plnotučné
50 g Mouka pšeničná celozrnná
450 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 944kJ
23% Sacharidy 83 g
10% Tuky 7 g
41% Sodík 821 mg
27% Bílkoviny 15 g

Chléb s pivovarským droždím postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme pšeničnou i celozrnnou mouku, cukr, sůl, zalijeme vodou, rozpuštěný máslem, mlékem a rozdrobíme droždí. Promícháme, přemístíme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept