Recept

Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance 5 1
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 54963
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Kuřecí prsa
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 ml Olej olivový
20 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
120 g Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 868kJ
6% Sacharidy 22 g
22% Tuky 17 g
27% Sodík 537 mg
88% Bílkoviny 50 g
Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance

Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance postup přípravy receptu:

1

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pažitku s petrželkou nasekáme na jemno a smícháme se strouhankou. Plátky masa obalíme v mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec v bylinkové strouhance.

2

Maso osmažíme do křupava na rozpáleném oleji.

Poznámka

Servírujeme teplé. Vhodnou přílohou jsou brambory.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance
Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance jsou uvařená rychle a jsou nádherně křupavoučká. Chutnala mně i synovi. Uvařila jsem k nim brambory a omastila máslem a dobrota byla na světě. blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept