Recept

Karbanátky z kuřecího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 54965

Ingredience

1 kg Kuřecí prsa
130 g Máslo čerstvé
60 ml Olej olivový
90 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
90 g Rukola
1 špetka Sůl
15 g Tymián čerstvý
1 stroužek Česnek
60 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 701 kcal
Kilojoule 2 935kJ
2% Sacharidy 6 g
67% Tuky 51 g
28% Sodík 555 mg
97% Bílkoviny 55 g

Karbanátky z kuřecího masa postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a prolisujeme. Rukolu omyjeme, olivy rozmixujeme na kaši, smícháme s máslem a s česnekem. Směs zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do chladničky. Kuřecí maso umeleme, smícháme se šalvějí, šalotkou, tymiánem, osolíme a opepříme. Vytvarujeme 8 karbanátků.

2

Olej rozpálíme a karbanátky na něm osmažíme. Servírujeme s plátky olivového másla a rukolou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept