Recept

Grilované křepelky se švestkovou marinádou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 54976

Ingredience

150 g Hrášek mražený
1 kávová lžička Koření pěti vůní
4 ks Křepelka
60 ml Olej olivový
250 ml Omáčka švestková
1 špetka Sůl
1 ks Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 092kJ
11% Sacharidy 38 g
30% Tuky 23 g
24% Sodík 482 mg
66% Bílkoviny 37 g

Grilované křepelky se švestkovou marinádou postup přípravy receptu:

1

Křepelky podélně rozřízneme, odstraníme páteř a krk, osolíme. Švestkovou omáčku smícháme s kořením, do marinády namočíme křepelky. Zelí očistíme a pokrájíme na nudličky.

2

Olej rozpálíme na grilovací pánvi, křepelky na něm po dobu 20 minut grilujeme, občas otočíme. Hrášek a zelí podusíme 3 minuty na páře, poté servírujeme s křepelkami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept