Recept

Krůtí maso s chřestem a pomerančovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 54979

Ingredience

500 g Chřest bílý
30 ml Džus pomerančový
8 ks Krůtí prsa
130 ml Marmeláda pomerančová
30 g Máslo čerstvé
15 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
60 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 788kJ
5% Sacharidy 18 g
40% Tuky 30 g
15% Sodík 294 mg
133% Bílkoviny 75 g

Krůtí maso s chřestem a pomerančovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Chřest omyjeme a očistíme, maso osolíme a opepříme.

2

Olej rozpálíme, osmažíme na něm maso do zlatova, cca 8 minut. Poté vyjmeme z pánve, do rozpáleného oleje přidáme marmeládu, džus a vývar. Osolíme a opepříme, necháme povařit 5 minut. Chřest uvaříme v páře, poté ho i s masem rozdělíme na talíře a přelijeme pomerančovou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept