Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 550
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Česnek
700 g Hovězí maso přední
5 g Kmín celý
150 ml Olej rostlinný
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
20 g Sůl
75 g Vepřová střeva tenká
400 g Vepřový bok
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 983kJ
1% Sacharidy 2 g
57% Tuky 43 g
43% Sodík 851 mg
34% Bílkoviny 19 g

Jarmareční klobása postup přípravy receptu:

1

Hovězí a vepřové maso opláchneme, bůček vykostíme a zbavíme chrupavek. Maso na hrubo umeleme, přidáme kmín, česnek utřený se solí, pepř a mletou papriku a za postupného přilévání studené vody vše dobře promícháme a podle potřeby přisolíme.

2

Směs plníme do střev a uzavřené klobásy pečeme zvolna na oleji po obou stranách.

3

Při podávání klobásy podléváme tukem s výpekem zbylým od pečení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept