Jednoduchý recept

Italská míchaná vejce

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 55000

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
2 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 108 kcal
Kilojoule 450kJ
1% Sacharidy 5 g
8% Tuky 6 g
10% Sodík 199 mg
14% Bílkoviny 8 g

Italská míchaná vejce postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli drobně nakrájíme, osmahneme v pánvi na rozehřátém másle do zlatova. Vlijeme rozkvedlaná vejce, osolíme, opepříme a za stlého míchání smažíme do krémova. Vejce přesuneme na jednotlivé talíře, polijeme teplým kečupem, nakonec ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept