Recept

Kebab z hovězího masa a sýru feta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 55005

Ingredience

30 g Cibule
20 g Citronová kůra
800 g Hovězí maso mleté
2 kávová lžička Kmín celý
10 g Oregano čerstvé
10 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
100 g Salát hlávkový
60 g Strouhanka
130 g Sýr Feta
1 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Olej stolní

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 712kJ
5% Sacharidy 16 g
21% Tuky 16 g
20% Sodík 404 mg
88% Bílkoviny 50 g

Kebab z hovězího masa a sýru feta postup přípravy receptu:

1

Sýr rozdrolíme, česnek a cibuli oloupeme, nastrouháme na struhadle. Petrželku a oregano opláchneme, posekáme na jemno. Rajčata nakrájíme na osminky. Salát omyjeme, necháme dobře okapat.

2

Maso smícháme se sýrem, vejci, strouhankou, oreganem a petrželkou, kmínem, cibulí, česnekem a citronovou kůrou. Směs dobře propracujeme, vytvarujeme do 8 válečků, které následně napíchneme na grilovací jehly. Kebaby ogrilujeme na grilovací pánvi po dobu 8 minut. Servírujeme s oblohou z rajčat a salátu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept