Recept

Medailonky z jehněčího masa, plněné rajčaty a rukolou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55027

Ingredience

600 g Brambory
750 g Jehněčí maso
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Rajčata sušená sterilovaná
100 g Rukola
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 573kJ
8% Sacharidy 29 g
48% Tuky 36 g
9% Sodík 180 mg
45% Bílkoviny 25 g

Medailonky z jehněčího masa, plněné rajčaty a rukolou postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme a i se slupkou rozčtvrtíme, naskládáme na plech, pokapeme 1 lžící oleje, osolíme a opepříme. Z masa vytvoříme medailonky, které nařízneme tak, aby nám vznikla kapsa, kterou naplníme rajčaty, česnekem a kousky rukoly.

2

Brambory dáme péct na 20 minut při 250°C. Maso osmažíme na zbylém oleji po dobu 3 minut z každé strany. Usmažené medailonky servírujeme s pečenými bramborami a zbytkem rukoly.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept