Jednoduchý recept

Slovenský perkelt

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 5503

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
800 g Kuřecí stehna
4 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý celý
1 kostka Polévkové kostky Vitana
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 890kJ
1% Sacharidy 4 g
41% Tuky 31 g
11% Sodík 228 mg
66% Bílkoviny 37 g

Slovenský perkelt postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, nakrájené rajče, promícháme a stáhneme z hořáku.

2

Přidáme kuřecí stehna, bobkové listy a pepř. Zamícháme, vrátíme zpět na hořák a 15 minut dusíme.

3

Přidáme vodu, masox, sůl a dovaříme.

4

Maso vyjmeme, vybereme kosti a vrátíme zpět.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept