Recept

Ricottový koláč se špenátem a fetou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 55041
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 107kJ
2% Sacharidy 9 g
27% Tuky 20 g
18% Sodík 353 mg
27% Bílkoviny 15 g

Ricottový koláč se špenátem a fetou postup přípravy receptu:

1

Cibulku, kopr a pažitku nasekáme na jemno. Špenát spaříme ve vroucí vodě. Vejce rozšleháme. Zapékací mísu vytřeme máslem. Spařený špenát necháme dobře okapat, poté nasekáme na hrubo, smícháme s rozdrobenou Fetou, Ricottou, cibulkou,koprem, pažitkou a muškátovým oříškem. Vmícháme vejce, osolíme a opepříme. Směs nalijeme do zapékací mísy.

2

Pečeme při 200°C 20 minut, servírujeme pokrájené na plátky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept