Recept

Klobásky s rajčatovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55063
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule červená
1 kávová lžička Cukr krupice
500 g Klobása Dunajská
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Protlak rajčatový
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
50 ml Vodka
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 489 kcal
Kilojoule 2 045kJ
4% Sacharidy 14 g
50% Tuky 38 g
15% Sodík 308 mg
36% Bílkoviny 20 g

Klobásky s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme polovinu oleje a osmažíme na něm ze všech stran klobásky. Pak klobásky vyjmeme a necháme vychladnout.

2

Rozpálíme na pánvi zbytek oleje a osmažíme na něm najemno nakrájenou červenou cibuli. Nakonec přidáme rajčata, rajčatový protlak, zeleninový vývar, cukr, sůl, pepř, vodku a povaříme asi 10 minut. Pak přidáme do omáčky klobásky a na mírném ohni dusíme asi dalších 30 minut.

3

Hotový pokrm servírujeme na připravené talíře, zdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept