Recept

Slaný koláč s chřestem a pórkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 55075

Ingredience

500 g Chřest bílý
500 g Listové těsto
90 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Pórek
1 špetka Sůl
3 špetka Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 863 kcal
Kilojoule 3 609kJ
21% Sacharidy 76 g
79% Tuky 59 g
5% Sodík 96 mg
23% Bílkoviny 13 g

Slaný koláč s chřestem a pórkem postup přípravy receptu:

1

Pórky omyjeme a pokrájíme na tenčí kolečka. Chřest očistíme, česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Plech vyložíme papírem.

2

Na pánvi rozpálíme 30 ml oleje, přidáme česnek a cibuli a smažíme 3 minuty, poté odstavíme. Těsto vyválíme na dva stejné pláty ve tvaru obdélníku a cca 2 cm od okraje nařízneme tak, aby nám vznikl rámeček. Doprostřed dáme směs pórku a česneku, navrch narovnáme chřest, posypeme tymiánem, osolíme, opepříme, pokapeme zbytkem oleje a dáme péct při 220 °C na 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept