Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 55082
Kategorie: Marinády

Ingredience

1 ks Chilli paprička
50 g Cibule sterilovaná
5 g Cukr krupice
1 ks Kapie
25 polévková lžíce Kerblík
200 g Majonéza
30 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 820kJ
5% Sacharidy 19 g
44% Tuky 33 g
14% Sodík 284 mg
15% Bílkoviny 8 g

Vínová remuláda postup přípravy receptu:

1

Pažitku a kerblík omyjeme, drobně pokrájíme a dáme do mísy. Omyjeme čerstvou kapii a malou chilli papričku. Papriky rozkrojíme a zbavíme semínek. Chilli posekáme najemno, kapii pokrájíme na drobné kostičky. Přidáme sterilované malé cibulky, které jsme slili z nálevu a pokrájeli nadrobno. Doložíme majonézu, smetanu, bílé víno, sůl, cukr a pepř. Vše důkladně promícháme a před podáváním necháme vychladit.

Poznámka

Remuládu podáváme zvlášť v misce, například k masovým minutkovým pokrmům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept