Recept

Salát Endívie s černými a červenými ředkvičkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 55104
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Ocet vinný
0,5 dl Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Pažitka
3 špetka Pepř citronový
4 ks Ředkev černá
8 ks Ředkvička
1 ks Štěrbák zahradní
3 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 712 kcal
Kilojoule 2 981kJ
32% Sacharidy 116 g
21% Tuky 16 g
17% Sodík 338 mg
53% Bílkoviny 30 g

Salát Endívie s černými a červenými ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Listy salátu Endívie dobře omyjeme a necháme okapat. Očistíme a dobře omyjeme černé a červené ředkvičky. Černé ředkvičky nakrájíme na nudličky, červené ředkvičky pokrájíme na plátky. Omyjeme a drobně pokrájíme pažitku a čerstvý kopr. Všechnu zeleninu s bylinkami dáme do mísy a promícháme. Ve skleničce si vymícháme 0.5 dl extra olivového oleje s 2 lžícemi vinného octu. Nálev dochutíme solí, pepřem a dobře vymícháme. Salát v míse polijeme nálevem, znovu ho promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept