Jednoduchý recept

Zapékané broskve se sněhovými pusinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55115

Ingredience

50 g Cukr krupice
20 g Cukr moučkový
400 g Kompot broskvový
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 151 kcal
Kilojoule 634kJ
10% Sacharidy 38 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 39 mg
5% Bílkoviny 3 g

Zapékané broskve se sněhovými pusinkami postup přípravy receptu:

1

Broskve necháme dobře okapat, poté dáme do zapékací mísy řezem nahoru.

2

Bílky vyšleháme v tuhý sníh, postupně zapracujeme cukr, až vznikne tuhý lesklý sníh. Cukrářským sáčkem na broskve nastříkáme sněhové pusinky. Necháme zapéct při 180 °C 10 minut. Servírujeme posypané moučkovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept