Jednoduchý recept

Ricotta s čokoládou a cukrářskými piškoty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55120

Ingredience

30 g Cukr krupice
200 g Piškoty cukrářské
1 ks Pomeranče
250 ml Sýr Ricotta
30 g Zázvor kandovaný
125 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 283kJ
20% Sacharidy 73 g
32% Tuky 24 g
13% Sodík 260 mg
19% Bílkoviny 11 g

Ricotta s čokoládou a cukrářskými piškoty postup přípravy receptu:

1

Pomerančovou kůru nastrouháme, dužinu vymačkáme. Čokoládu nastrouháme na jemné hoblinky. Ricottu a cukr smícháme dohromady, přidáme nastrouhanou čokoládu, zázvor, pomerančovou šťávu a kůru.

2

Čokoládovou ricottu rozdělíme na talířky, přidáme piškoty a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept