Jednoduchý recept

Hroznový salát se smetanovým krémem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 55129
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ml Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
2 špetka Cukr skořicový
1 ks Jablka
70 g Ořechy vlašské
70 ml Pomerančová šťáva
200 g Hrozny bílé bez jader
200 g Krém smetanový vanilkový

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 285kJ
8% Sacharidy 28 g
31% Tuky 23 g
0% Sodík 2 mg
10% Bílkoviny 6 g

Hroznový salát se smetanovým krémem postup přípravy receptu:

1

Hroznové víno opereme, překrojíme na půlky a dáme do misky. Omytá jablka zbavíme jádřinců, nakrájíme na malé kousky, přidáme do misky a ihned zakapeme citrónovou šťávou. Přimícháme nahrubo nasekané ořechy, zalijeme pomerančovou šťávou, přisypeme skořicový cukr a krupicový cukr. Vše dobře promícháme, odložíme do lednice, kde necháme odležet 30 minut.

2

Salát rozdělíme do salátových mističek. Každou porci ozdobíme smetanovým krémem a podáváme.

Poznámka

Salát je vhodný pro děti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept