Jednoduchý recept

Jablkový koláč s medem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55162

Ingredience

400 g Jablka
60 g Mandle
60 g Med včelí
25 g Máslo čerstvé
60 ml Pomerančová šťáva
20 g Rozmarýn čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 017kJ
9% Sacharidy 32 g
17% Tuky 13 g
0% Sodík 3 mg
7% Bílkoviny 4 g

Jablkový koláč s medem postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nastrouháme nahrubo. Čerstvé lístky rozmarýnu posekáme najemno, mandle nadrtíme. Plech vymažeme máslem, nasypeme na něj rovnoměrně jablka, posypeme rozmarýnem, polijeme medem, pomerančovou šťávou, posypeme mandlemi, plech vložíme do vyhřáté trouby a pečeme přibližně 6 minut.

2

Vychladlý koláč rozdělíme na talířky a podáváme s kávovou lžičkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept