Jednoduchý recept

Čokoládový koláč s pařížskou šlehačkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55190

Ingredience

350 g Cukr moučkový
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
100 g Ořechy vlašské
1 špetka Sůl
20 g Tuk
4 ks Vejce slepičí
200 g Čokoláda hořká
120 g Šlehačka pařížská
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 751kJ
19% Sacharidy 70 g
45% Tuky 34 g
4% Sodík 82 mg
15% Bílkoviny 8 g

Čokoládový koláč s pařížskou šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Do kovové misky nalámeme čokoládu, přidáme máslo, kovovou misku vložíme do horké vodní lázně a obsah misky necháme roztavit. Přisypeme cukr, špetku soli, drcené ořechy, mouku, přidáme vejce a vypracujeme těsto. Formu vymastíme tukem, vložíme do ní těsto, dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

2

Vychladlý koláč bohatě ozdobíme pařížskou šlehačkou, naporcujeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept